Το μήνυμα του Ν. Κατσουγκράκη για τις εκλογές της ΔΕΕΠ Αχαΐας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην ενότητα που προκάλεσαν οι εκλογές της ΔΕΕΠ Αχαΐας, στάθηκε ο Νίκος Κατσουγκράκης ο οποίος διεκδίκησε την προεδρία αλλά ηττήθηκε από τον Αντώνη Κουνάβη τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τα χιλιάδες μέλη της ΝΔ.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Κατσουγκράκη, αναφέρει: «Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας είχαν έναν αδιαμφισβήτητο νικητή: τους φίλους και τα μέλη της μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης, οι οποίοι με την αθρόα προσέλευσή τους στις κάλπες έστειλαν ένα διττό μήνυμα: αφενός σαφή επιδοκιμασία στην Πολιτική της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφετέρου ισχυρή εντολή για την ανανέωση των τοπικών κομματικών οργανώσεων.

Θέλω να ευχαριστήσω τα χιλιάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας τα οποία ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο αυτών των εκλογών και να συγχαρώ το νέο πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη, για τον αγώνα που δώσαμε σε συνθήκες αμοιβαίου σεβασμού και ενότητας.  

Από σήμερα ξεκινά η προσπάθεια για την δημιουργία μιας Διοικούσας Επιτροπής η οποία θα αποτελεί ζωντανό κύτταρο της Κοινωνίας, με όρους καινοτόμους και προοδευτικούς, σύμφωνα με τις αρχές & τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας .  

 Νίκος Κατσουγκράκης  

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.