Μέσι: «Θα ψήφιζα για Χρυσή Μπάλα τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, υπάρχουν και οι Λεβαντόβσκι, Μπενζεμά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στο France Football με αφορμή την υποψηφιότητά του για τη Χρυσή Μπάλα (και) του 2021. Ο Αργεντινός πολυνίκης του ενδοξότερου ατομικού θεσμού μίλησε μεταξύ άλλων για τις δικές του επιλογές αν ψήφιζε το νικητή.

«Υπάρχουν παίκτες που είχαν σπουδαία σεζόν. Στην ομάδα μου υπάρχουν δύο που θα τους ψήφιζα με ευκολία, ο Νεϊμάρ και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Και μετά ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που είχε μια σπουδαία σεζόν και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ήταν εξαιρετικός», ανέφερε μεταξύ άλλων, όπως προκύπτει από αποσπάσματα της συνέντευξης που δημοσιεύτηκαν από την Παρασκευή.

Σε άλλη ερώτηση, μιλάει για το πιο σημαντικό κριτήριο πλέον στην ανάδειξη του νικητή: «Αυτήν τη στιγμή, διοργανώσεις όπως το Champions Leagueκαι ή το Copa America και το Euro αυξάνουν τους πόντους σου για τη νίκη στη Χρυσή Μπάλα. Προηγουμένως, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο προέκυπτε από το γήπεδο, όμως τώρα από τους τίτλους».

Ο Μέσι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής διάκρισης, της έβδομης στην καριέρα του, με τον Αργεντινό να έχει ήδη το ρεκόρ ύστερα από την έκτη κατάκτηση στην προηγούμενη έκδοση, το 2019 (το 2020 δεν απονεμήθηκε λόγω κορονοϊού).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.