Η Μαρία Πολύζου για Λευτέρη Πετρούνια μετά τη δήλωση για το me too

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με… σκληρό ύφος η τοποθέτηση της Μαρίας Πολύζου στα όσα είπε στις κάμερες ο Λευτέρης Πετρούνιας, σχετικά με το ελληνικό #metoo και πιο συγκεκριμένα τη σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο του αθλητισμού.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις, μετά την τοποθέτηση του Λευτέρη Πετρούνια για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στον χώρο του αθλητισμού. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτή της Μαρίας Πολύζου, της γνωστής μαραθωνοδρόμου που στην αυτοβιογραφίας της αποκάλυψε πως η ίδια έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον πατέρας της.

Η Μαρία Πολύζου αναφέρθηκε στο θέμα μέσω ανάρτησής της στο Facebook, εκφράζοντας την οργή της και κάνοντας λόγο για αδιανόητη άποψη.

«Εύχομαι να μην χρειάζεται ποτέ ως κοινωνία να είμαστε παρόντες σε πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης για να πιστεύουμε τα θύματα!», αναφέρει αρχικά στο ποστάρισμα της

«Δεν καταλαβαίνω που ωφελεί αυτή η αδιανόητη άποψη! Ας κατέβει από το «εγώ» που βρίσκεται στο «εμείς» της κοινωνίας!! Θα με απογοήτευε να ακούσω κάτι τέτοιο από οποιονδήποτε άνθρωπο, πόσο μάλλον από έναν ολυμπιονίκη!ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ…!», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η Μαρία Πολύζου.

 

 

 

 

πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.