Ξεσπά ο Στέλιος Ρόκκος για το lockdown στη Θεσσαλονίκη: «Ζούμε μία κατάσταση πολύ τραγική»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε καθεστώς πρόσθετων περιοριστικών μέτρων βρίσκεται από σήμερα η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε lockdown, καθώς με τα τελευταία δεδομένα εντάχθηκε στο επίπεδο 4 (κόκκινο) του Επιδημιολογικού Χάρτη.

Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα το πρωί στις 6 μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στη συμπρωτεύουσα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τη 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας και ότι απαγορεύεται η μουσική καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Αυτό έκανε τη σύντροφο του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα να ξεσπάσει δημόσια. Με ένα story στο Instagram, η Λελέ Γκόφα έγραψε πιο συγκεκριμένα:

«Υποτιμώντας τη νοημοσύνη της Θεσσαλονίκης. Χθες όταν φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη το πρωί για να δουλέψουμε το Σαββατοκύριακο, περιμέναμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Βγήκε η απόφαση αν ακούς μουσική, στέκεσαι όρθιος και κυκλοφορείς 1.02 κολλάς covid-19. Εμένα που με βάλατε να εμβολιαστώ, που αναγκαστήκαμε να χωριστούμε σε ομάδες, που αναγκάσατε τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν χώρους covid free με τη ψευδή θεωρία πως υπάρχει ασφάλεια και μπορούμε να δουλέψουμε… Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: Τα κάναμε όλα, γιατί lockdown;».

lelegofa_.jpg

πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.