Με κορονοϊό νοσηλεύεται λεχώνα με δίδυμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια 30χρονη νοσηλεύτηκε και γέννησε δίδυμα στο νοσοκομείο στη Λαμία ενώ είχε διαγνωστεί με κορονοϊό.

Η γυναίκα, που ήταν ανεμβολίαστη, εισήλθε με συμπτώματα κορονοϊού στο Νοσοκομείο Λαμίας, διανύοντας τις τελευταίες ημέρες της δίδυμης κύησής της.

Το τεστ έδειξε πως η 30χρονη είχε κορονοϊό όπως και ο σύζυγός της και λόγω της υποστήριξης που χρειάζονται συνήθως τα διδυμάκια, θα διακομιζόταν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου υπάρχει και ειδική μονάδα νεογνών.

Τα τελευταία δεν περίμεναν όμως και οι γιατροί της Μαιευτικής Κλινικής, αξιολόγησαν ότι έπρεπε να πραγματοποιηθεί πρώτα η γέννα.

Πράγματι, η γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο Λαμίας και όλα πήγαν καλά, τόσο για εκείνη όσο και για τα μωρά. Τα τελευταία με τη φροντίδα στη συνέχεια και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής ετοιμάστηκαν για τη διακομιδή τους στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, αφού βρέθηκαν κι εκείνα θετικά στον ιό.

Η μητέρα τους αντίστοιχα εισήχθη στην Κλινική covid στο Πέτρινο κτίριο σε δικό της δωμάτιο, για παρακολούθηση, καθώς όπως σημειώσαμε είναι θετική στον κορονοϊό και μέχρι να είναι σε θέση να επιστρέψει με το καλό στο σπίτι της.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.