Ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα πρόσωπα ιστοσελίδας αντιεμβολιαστών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σημαντικά είναι τα όσα αποκαλύπτονται από το  δεύτερο πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για τους αρνητές του εμβολίου αλλά και τα άτομα που καλούν τους πολίτες σε ανυπακοή.

Αναλυτικότερα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή δύο ατόμων που βρίσκονται πίσω από την ιστοσελίδα για τους «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» και ελέγχονται για την κατηγορία της απάτης, έχοντας στήσει μια «φάμπρικα» μηνύσεων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον διαχειριστή του site ο οποίος φέρεται να είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός , πρώην συνομιλητής του Αρτέμη Σώρρα και πρόεδρος φορέα σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Ο δεύτερος εμπλεκόμενος είναι ο πρώην εκπρόσωπος του Αρτέμη Σώρρα, υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης με την Ελλήνων Συνέλευσις. Έχει συλληφθεί επίσης για επεισόδια στη Βόρεια Ελλάδα με τον Αρτέμη Σώρρα.

 

Είχαν στήσει “φάμπρικα” μηνύσεων – Στον εισαγγελέα και ο δεύτερος φάκελος με το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ

Οι προαναφερθέντες είχαν στήσει μια «φάμπρικα» μηνύσεων και καλούσαν τους πολίτες σε ανυπακοή, παρουσιάζοντας μάλιστα ευφάνταστα και νομικά ανυπόστατες συμβάσεις προκειμένου να τις επιδεικνύουν στα αρμόδια όργανα του κράτους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν προκύψει μέχρι στιγμής στοιχεία οικονομικής συναλλαγής με πολίτες.

Το παραπάνω πρακτικά σημαίνει πως οι προαναφερθέντες έδιναν νομικές συμβουλές σε αρνητές του εμβολίου έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο δεύτερος συμπληρωματικός νέος φάκελος θα κατατεθεί στον εισαγγελέα.

 

ΠΗΓΗ ENIKOS

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.