ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Αρκουμανέα: Ο Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς και να διώξει

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με επίθεση στον πρωθυπουργού, Κυριάκο Μητσοτάκη σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

«Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις αλλαγές στο υπουργείο Υγείας με την παραίτηση Αρκουμανέα από τον ΕΟΔΥ και τις αλλαγές που έρχονται και στην Επιτροπή των ειδικών.

«Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την “επιτυχή” διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα. Μετά τους υπουργούς Υγείας, τώρα σειρά πήρα και ο επικεφαλής των διπλών βιβλίων καταγραφών και του μπάχαλου του ΕΟΔΥ.

Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.