Στεφανία Τζαφέρη: Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινή γνώμη οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η food blogger Στεφανία Τζαφέρη, με εμφανή σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό της.

Προκαλώντας ένα «κύμα» συμπαράστασης αλλά και σχόλια αμφισβήτησης για το τι ακριβώς συνέβη στη food blogger από την Κρήτη.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις ορισμένων χρηστών των social media, η Στεφανία Τζαφέρη κατήγγειλε ότι έχει δεχτεί απειλές “ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι”.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τα τελευταία 24ωρα: «Έχει γυρίσει η μισή Χρυσή Αυγή και μου λέει ξέρουμε που θα είσαι στις 7 το απόγευμα. Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι. Από μόνοι τους αποφάσισαν αυτοί οι άνθρωποι πως ο άνθρωπος που με έδειρε είναι του χώρου “αντίφα”, είναι ο,τιδήποτε. Δεν ξέρω πώς. Δεν έχω την ενέργεια να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα».

Εξήγησε ότι μετέβη γι’ άλλη μια φορά στο αστυνομικό τμήμα, καθώς την κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση. «Εγώ είμαι μαγείρισσα και έχω γυρίσει στην Ελλάδα 1,5 χρόνο. Μου έστειλαν μηνύματα αποκαλώντας με ψεύτρα, ότι προσποιούμαι ότι συνέβη κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη. Είμαι συνολικά με δύο ώρες ύπνο», πρόσθεσε η Στεφανία Τζαφέρη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.