Πώς ξεκίνησε η επίθεση στον Θόδωρο Βασιλακόπουλο στην ταβέρνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την επίθεση που δέχτηκε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα μίλησε ο Πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στέλιος Λουκίδης.

Μάλιστα, ο κ. Λουκίδης ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του OPEN ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που έκανε την «πολύ ήρεμα και πολύ ευγενικά» την παρατήρηση για τους ελέγχους στην ταβέρνα, υπογραμμίζοντας για τον κ. Βασιλακόπουλο ότι απλά μετά «υπήρχε μία έντονη αντιπαράθεση και υπήρχε καθαρά μία στόχευση απέναντι στο πρόσωπό του. Φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν πράγματα που ήταν πάρα πολύ άσχημα (σ.σ. αυτά που ειπώθηκαν)».

«Κοιτάξτε αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρέπει να αποκλιμακώσουμε λίγο το γεγονός και κυρίως πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι είμαστε ένα μέρος μίας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Αυτό το μέρος της προσπάθειας δεν είμαι μόνο εγώ που δουλεύω στο Αττικό και μπορεί να βλέπω τους αρρώστους, δεν είναι ο γιατρός ο ειδικευόμενος που κάνει δουλειά παραπάνω από το δικό του, δεν είναι η νοσηλεύτρια, δεν είναι η καθαρίστρια που καθαρίζει το θάλαμο. Είμαστε όλοι. Και μέρος της προσπάθειας είναι η κοινωνία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Συνέβη απλώς πως εχθές, σε μία επίσκεψη που κάναμε το μεσημέρι στα πλαίσια ενός συνεδρίου σε μία τοπική ταβέρνα και στην οποία κάναμε μία πολύ ευγενική παρατήρηση στο ότι έπρεπε να έχουν ελεγχθεί τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, γιατί παρατηρήσαμε ότι δεν ελέγχονταν, υπήρξε μία πολύ έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών. Αντέδρασαν πάρα πολύ έντονα. Δεν έγινε έλεγχος».

«Ο σκοπός ο δικός μας και ο δικός μου προσωπικά, το να συζητήσει κανείς με ένα επαγγελματία μίας τουριστικής περιοχής ότι αυτό το πράγμα πρέπει να το περιχαρακώσει και να το περιφρουρήσει» εξήγησε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.