Τα νεότερα για την υγεία της Φώφης Γεννηματά – Υποβάλλεται σε σειρά νέων εξετάσεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πάρει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» η Φώφη Γεννηματά, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Πιο συγκεκριμένα η κυρία Γεννηματά υποβάλλεται σε σειρά νέων διαγνωστικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το πιο πιθανό είναι να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, όπου ανάλογα με τα αποτελέσματα οι γιατροί θα κρίνουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να αντιμετωπιστεί η υποτροπή της υγείας της.

«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται νέα ανακοίνωση.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου επισκέφτηκε τη Φώφη Γεννηματά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Κατά την 15λεπτη συνομιλία που είχε μαζί της, εξέφρασε τη συμπαράστασή του και της ευχήθηκε κουράγιο και καλή ανάρρωση.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, τη Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της.

Στον «Ευαγγελισμό» βρέθηκαν και οι συνυποψήφιοί της, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης για να της ευχηθούν καλή δύναμη στη μεγάλη μάχη που δίνει για ακόμα μια φορά, στην οποία όλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας πιστεύει ότι θα βγει εκ νέου νικήτρια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.