«Δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου»: 13χρονος στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι λόγω bullying

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για το bullying που υφίστατο ο 13χρονος γιος της από δύο 25χρονους στον Γαλατά της Τροιζηνίας μίλησε η μητέρα του, αποκαλύπτοντας πώς κατάλαβε τα βασανιστήρια που περνούσε το παιδί της.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, το πρώτο δείγμα ήταν όταν ο 13χρονος άρχισε ξαφνικά να ζητάει χρήματα χωρίς να δίνει πειστικές απαντήσεις στο γιατί τα ήθελε.

«Τα μάτια του ήταν κόκκινα, τα χέρια του έτρεμαν. Τον ρώτησα “γιατί, τι να τα κάνεις αυτά;”. Προσπαθούσα να τσεκάρω, αλλά δεν βρήκα άκρη», είπε η μητέρα του 13χρονου.

Η μήτερα κατάφερε να κάνει, εντέλει, τον 13χρονο να της μιλήσει και να της αποκαλύψει το bullying το οποίο δεχόταν, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως μεταξύ άλλων τον απειλούσαν λέγοντάς του:

«Δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου».

Η γυναίκα αποκάλυψε ακόμη πως οι δύο καταγγελλόμενοι «δεν το έκαναν μόνο στο παιδί μου, αλλά και σε άλλα πέντε παιδιά» της περιοχής του Γαλατά

Σημειώνεται πως η γυναίκα υπέβαλε μήνυση εις βάρος των δύο ενήλικων όταν πλέον το παιδί της κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο το πόδι. Μάλιστα, όπως σημείωσε, το παιδί της επί ένα τρίμηνο δεν μπορούσε να φάει και να κοιμηθεί κανονικά.

Μετά την υποβολή της μήνυσης, ο 13χρονος ανακουφισμένος φέρεται να είπε στη μητέρα του: «Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.