Φωτιά στο αεροδρόμιο του Αράξου -Κοντά στην αποθήκη πυρομαχικών – Τέθηκε υπό έλεγχο(ΝΕΟΤΕΡΑ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΝΕΟΤΕΡΑ: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί στην περιοχή του Αράξου. Αυτή την ώρα έχει οριοθετηθεί και δεν εμπνέει ανησυχία.

Νεότερη ενημέρωση: Καλύτερη είναι η εικόνα στη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί εντός του στρατιωτικού αεροδρομίου του Αράξου. Αυτή την ώρα στην περιοχή πετούν τρια ελικόπτερα και δυο αεροσκάφη που συμμετέχουν στην κατάσβεση μαζί με 8 πυροσβεστικά οχήματα και 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας και ένα όχημα από τα Λεχαινά, όπως επίσης και προσωπικό πυρόσβεσης της αεροπορικής βάσης. Η φωτιά έχει απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και την αποθήκη πυρομαχικών και καίει χαμηλή βλάστηση αλλά και ευκάλυπτους που υπάρχουν στο σημείο.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να περικυκλώσουν το μέτωπο αποτρέποντας τις φλόγες από το να πλησιάσουν τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Το ανησυχητικό είναι ότι η φωτιά καίει ακόμη, χωρίς να έχει επιτευχθεί ακόμη η οριοθέτησή της.

Πρώτη ενημέρωση: Φωτιά εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί μπροστά από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου, σε αγροτική έκταση, κοντά στην αποθήκη πυρομαχικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά είναι μεγάλης έκτασης, μέσα στο αεροδρόμιο και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ πριν λίγο σηκώθηκαν και εναέρια μέσα για την κατάσβεσή της.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 8 πυροσβεστικά οχήματα και 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας και ένα όχημα από τα Λεχαινά, όπως επίσης και προσωπικό πυρόσβεσης της αεροπορικής βάσης. Από αέρος επιχειρούν δύο ελικόπτερα, δυο PZL.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.