Φίλαθλος κέρδισε 126.000 δολάρια σε στοίχημα 9 αγώνων, ακούγοντας τη γυναίκα του που είπε να μην κάνει cash out στα 76.000

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το να στρέφεις το βλέμμα σου στο έτερον ήμισυ και να πετάς σε εκείνη το μπαλάκι για το αν πρέπει να ρισκάρεις δεκάδες χιλιάδες δολάρια με την προοπτική να κερδίσεις πολλά περισσότερα, δεν είναι σίγουρα κάτι συνηθισμένο για τα περισσότερα ζευγάρια στον κόσμο.

Ωστόσο, αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του Sean Klumpp, με τον εν λόγω φίλαθλο να βρίσκεται σε κατάσταση απίστευτης ευφορίας το βράδυ της Δευτέρας έχοντας «9 στα 9» σε στοίχημα που είχε παίξει και το οποίο περιελάμβανε 10 αγώνες και να φτάνει στο οριακό σημείο που έπρεπε να αποφασίσει ποια θα ήταν η τελευταία του κίνηση.

Φίλαθλος κέρδισε 126.000 δολάρια σε στοίχημα 9 αγώνων, ακούγοντας τη γυναίκα του που είπε να μην κάνει cash out στα 76.000

Να πατούσε το κουμπί του cash out που θα του διασφάλιζε 76,777.77 δολάρια, μαζί και την άνεση να δει τον τελευταίο αγώνα (Los Angeles Chargers vs Las Vegas Raiders 28-14) δίχως το παραμικρό άγχος ή να συνέχιζε, από τη στιγμή που η ομάδα που είχε ποντάρει σε αγώνα αμερικάνικου football, είχε προβάδισμα με 21-0 απέναντι στην αντίπαλό της στο ημίχρονο.

«Ας το να κυλήσει», ήταν η συμβουλή της συζύγου του, η οποία μάλιστα τον είχε παροτρύνει να πάρει ανάλογη απόφαση και πριν το ένατο χρονικά ματς του στοιχηματικού κουπονιού του, και ενώ θα μπορούσε να κάνει από τότε cash out για να διασφαλίσει 45.000 δολάρια.

«Ήμουν νευρικός αλλά όχι τόσο όσο ήμουν πριν από τον προτελευταίο αγώνα», δήλωσε σε συνέντευξή του την Τρίτη (06/10) ο ευτυχισμένος Sean Klumpp, ο οποίος μπορεί να κομπάζει για το γεγονός ότι ποντάροντας 500 δολάρια μπόρεσε να βάλει στην τσέπη του 126.000 χιλιάδες δολάρια.

Χάρη φυσικά στο ρίσκο που πήρε η σύζυγός τουμ, με τους Los Angeles Chargers να την δικαιώνουν κερδίζοντας 28-14 τους Las Vegas Raiders.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.