Σε εορταστικό κλίμα η απονομή των βραβείων του 56ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα Κ7 (αίθουσα Καραγκιόζη) των Παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Δυμαίων, η τελετή απονομής των βραβείων του 56ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού του Πατρινού Καρναβαλιού 2021.

Με την εκδήλωση αυτή γράφτηκε και τυπικά η τελευταία πράξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, ενός διαφορετικού καρναβαλιού λόγω των συνθηκών της πανδημίας, που ωστόσο κατάφερε να μην διακοπεί το ιστορικό παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή στο καλωσόρισμα της ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των πληρωμάτων του 56ο Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, την Οργανωτική Επιτροπή, την Γνωμοδοτική και την Κριτική Επιτροπή του Π.Κ. του 2021. Επίσης σύστησε στους παρευρισκόμενους τη νέα διευθύντρια της ΚΕΔΗΠ Σοφία Χρυσοπούλου.

Η Κατερίνα Τσουκαλά ήταν η παρουσιάστρια της τελετής που με την ζωντάνια, το χιούμορ και το χαμόγελό της συνέβαλε στην δημιουργία καρναβαλικής ατμόσφαιρας. Βοήθησε σ’ αυτό και η μουσική του dj Τάκη Αγγελόπουλου.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της τελετής προβλήθηκε τετράλεπτο βίντεο της διεπιστημονικής επιτροπής για τη λειτουργία των Παλαιών Σφαγείων με τον σχεδιασμό της κεντρικής αίθουσας Κ6, που είναι αφιερωμένη στο Καρναβάλι.

Ακολούθησε η απονομή των βραβείων του 56ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού στους νικητές και δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής στους συμμετέχοντες. 

Συγκεκριμένα τα βραβεία έλαβαν οι:

1ο βραβείο: πλήρωμα 159

2ο βραβείο: πλήρωμα 222

3ο βραβείο: συνεργασία πληρωμάτων 88 και 90.

Επίσης δόθηκαν τρία ειδικά βραβεία για την κατηγορία «Λαλήστε μας» από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2021:

1ο βραβείο: συνεργασία πληρωμάτων 88 και 90

2ο βραβείο: πλήρωμα 17

3ο βραβείο: πλήρωμα 259.

Τα βραβεία-πήλινες μάσκες ήταν δημιουργία-προσφορά των καθηγητών κεραμικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων στην ΚΕΔΗΠ για την εκδήλωση.

*Όλοι οι βραβευθέντες και συντελεστές της γιορτής όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εξέφρασαν την ίδια ευχή, το επόμενο Καρναβάλι να βρει τον φυσικό του χώρο, να γίνει στους δρόμους της πόλης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.