Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου – Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως είναι έγκυος! Πιο συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου κοινοποίησε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και έγραψε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα είναι αγόρι.

Η ανάρτησή της στα social media
«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.
Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Η ίδια ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της λέγοντας πως χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα βρισκόταν σήμερα σε αυτό το σημείο. Τον περασμένο Ιούνιο είχε γνωστοποιήσει τον αγώνα που κάνει για να αποκτήσει παιδί. «Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.