Δεκτό το αίτημα κήρυξης του δήμου Αγρινίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεκτό έγινε το αίτημα του δήμαρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Για την εξέλιξη αυτή ενημέρωσε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός που είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Λιβανός που επισκέφθηκε πληγείσες περιοχές της παραχελωίτιδας υπογράμμισε ότι θα ήταν χρήσιμο να καταθέσει και ο Δήμος Μεσολογγίου αίτημα, για να επανενταχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

«Θεωρώ ότι μέσα σε αυτό το νέο πλαίσιο που ζει η πατρίδα μας θα πρέπει όλοι να κάνουν σωστά την καταγραφή των προβλημάτων και ο κάθε φορέας τι μπορεί να προβλέψει ενόψει του χειμώνα για να αποφύγουμε τέτοιου τύπου καταστροφές στο άμεσο μέλλον», είπε σε δηλώσεις του ο Υπουργός.

Σύμφωνα πάντως με το aixmi-news.gr o Δήμος Μεσολογγίου από τις 16 Οκτωβρίου κατέθεσε αίτημα προς την Περιφέρεια για την επανένταξη του Δήμου στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης και η Περιφέρεια με την σειρά της μεταβίβασε το αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.