Χωρίς παρελάσεις ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Πέλλα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Να μην διεξαχθούν παρελάσεις στον Νομό Πέλλας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, αποφασίστηκε σε σύσκεψη.

Η σύσκεψη που κάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και αποφασίστηκε να μην διεξαχθούν παρελάσεις, σύμφωνα με το karatzova.

Μετά την τοποθέτηση του κ. Τζαμτζή και την εισήγηση της Διευθύντριας Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Πέλλας, η οποία περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση, στη συνέχεια τοποθετήθηκαν όλοι οι παρόντες. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στον Νομό Πέλλας.

Σύμφωνα με το karatzova, και φέτος θα εορταστεί η Εθνική Επέτειος με την καθιερωμένη δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα.

Σημειώνεται πως στη σύσκεψη στον Νομό Πέλλας συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης, η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου Κατερίνα, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρούλα Κατσάρα ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Έδεσσας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάντσης Δημήτριος ως εκπρόσωπος Δημάρχου Αλμωπίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ζέρζης Πέτρος, κ. Νουσηκύρου Άλκης, και ο εκπρόσωπος του κ. Βασιλειάδη Βασίλειου, ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Λόγγος Ευάγγελος εκπροσωπώντας και τις 2 νοσοκομειακές μονάδες, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας κ. Καλούδης Στέργιος, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Αγγελίδης Νίκος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Γερεμτζές Δημήτρης, η διευθύντρια της Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Πέλλας κ. Καραντώνη Ελένη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Περδικάτσης Πέτρος.

Δεν θα γίνουν παρελάσεις σε Ημαθία και Πιερία
Υπενθυμίζεται πως ούτε στην Ημαθία ούτε στην Πιερία θα διεξαχθούν παρελάσεις, με την Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά) Ματίνα Παγώνη να χαρακτηρίζει σωστή την εν λόγω απόφαση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.