Τζένη Μπότση: «Το πιο δύσκολο για όλες μας ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειές μας»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη», λέει η Τζένη Μπότση.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να εξομολογηθεί δημόσια τα όσα είχε περάσει στο παρελθόν και συγκινημένη αναφέρθηκε στη στιγμή που μίλησε γι’ αυτό στους γονείς της.

«Έχω ευχαριστήσει τη Σοφία Μπεκατώρου άπειρες φορές γιατί μου έδωσε δύναμη. Ήθελα πάντα να μιλήσω, ήθελα πάντα να πω αυτό που με βαραίνει, ήθελα να σταματήσει αυτό να συμβαίνει. Το πιο δύσκολο απ’ όλα για όλες μας ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειές μας.

Δυσκολεύτηκα πολύ να μιλήσω και στον μπαμπά μου και στη μαμά μου. Τους το είπε περιληπτικά μια μέρα πριν βγει το θέμα, αλλά τις λεπτομέρειες τις μάθανε από την τηλεόραση», είπε αρχικά η Τζένη Μπότση.

Η Τζένη Μπότση είπε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια: «Η μαμά μου, μου ζήτησε συγγνώμη. Μια μάνα που έχει σταθεί δίπλα μας και μας έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο απαγορεύεται να μου ζητάει συγγνώμη. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη.

 

Αν δεν είχαμε το θάρρος να της μιλήσουμε ήταν γιατί ήμασταν σε μια άλλη εποχή που αυτά τα πράγματα δεν λεγόντουσαν».

«Χαίρομαι που άνοιξε όλο αυτό και πια τα παιδιά μας θα μπορούν να μας τα λένε όλα αυτά πιο εύκολα. Ο μπαμπάς μου, θυμάμαι, ότι άσπρισε.

Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί των γονιών μου μάθανε πράγματα για τη ζωή μου πολύ προσωπικά. Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να εκτίθεμαι, το σοκ ήταν πολύ μεγάλο. Ήταν τόσο ωραία η αντιμετώπιση του κόσμου, τόσο δίπλα μου που τα είχα χάσει», πρόσθεσε επίσης η Τζένη Μπότση.

πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.