Θάλεια Ματίκα: «Με τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για τον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Θάλεια Ματίκα στο Πρωινό!

Την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα συνάντησε η γνωστή ηθοποιός την Πέμπτη στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η Θάλεια Ματίκα μίλησε με ειλικρίνεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Η προσωπική μας σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε λήξει πολλά χρόνια πριν. Δηλαδή, έχουμε χαθεί τα τελευταία 9 χρόνια.

Είχαμε σταματήσει να έχουμε σχέσεις για προσωπικούς λόγους. Για να χαθείς με ανθρώπους, κάτι συμβαίνει συνήθως. Βλέπεις ότι από ένα σημείο και μετά δεν ταιριάζεις και χάνεσαι”.

“Πραγματικά αυτούς τους πρώτους δύο μήνες (σ.σ. των αποκαλύψεων του #metoo δεν θα τους ξεχάσω), η ταραχή μου ήταν σε καθημερινή βάση. Εγώ προσωπικά είχα αρρωστήσει και ως ηθοποιός και ως γυναίκα πάνω απ’ όλα”.

“Δεν είχαμε μόνο με τον Πέτρο Φιλιππίδη προσωπική σχέση. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου τρία χρόνια στο Εθνικό, είχαν καθημερινή συναναστροφή.

Με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί δύο φορές. Είναι άνθρωποι που τους ξέραμε από τον χώρο πάρα πολύ καλά” τόνισε χαρακτηριστικά η Θάλεια Ματίκα. “Με τις καταγγελίες του Πέτρου Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα.

Ήξερα ότι ήταν ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις του, τους θυμούς του… αλλά η απόσταση από αυτό μέχρι τα γεγονότα που ακούσαμε είναι χαώδης.

Στην αρχή έλεγα… αν είναι δυνατόν. Για τους υπόλοιπους είχα ακούσει για κακές συμπεριφορές”.
πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.