Λένα Δροσάκη: «Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις το θάρρος να μιλήσεις»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ηθοποιός, Λένα Δροσάκη, σε συνέντευξή της στο Secret μίλησε για το πώς είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ως σύντροφος και  πατέρας και αν πιστεύει πως θα αλλάξουν τα πράγματα στον χώρο του θεάτρου μετά την καταγγελία της .

Το γεγονός ότι δύο ηθοποιοί μένουν στο ίδιο σπίτι δημιουργεί τριβές;

Δεν είναι θέμα επαγγέλματος. Οι τριβές σε ένα ζευγάρι μπορούν να έρθουν από χίλιους διαφορετικούς λόγους. Είναι θέμα καθαρά χαρακτήρα. Είμαστε δύο άνθρωποι, όπως και όλος ο κόσμος, με τις στιγμές τους τις όμορφες και τις δύσκολες. Υπάρχει όμως αγάπη, εμπιστοσύνη, εκτίμηση και γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Η οικογένεια μας είναι πάνω από κάθε εγωισμό, είναι ιερή.

Πώς είναι ο Αλέξανδρος ως σύντροφος και ως πατέρας;

Ως πατέρας, είναι, απλά, υπέροχος. Τρυφερός, συναισθηματικός, δοτικός και δίπλα στο παιδί μας. Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω, είναι στο άλλο δωμάτιο με τον γιο μας και παίζουν. Ως σύζυγος, είναι επίσης αυτό. Και είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι υποστηρικτικός, ευαίσθητος, ώριμος και προστατευτικός. Στέκεται βράχος στα δύσκολα. Είναι πραγματικός συνοδοιπόρος στη ζωή μου ο άντρας μου.

Πιστεύετε πως θα αλλάξουν τα πράγματα στον χώρο του θεάτρου μετά την καταγγελία σας για σεξουαλική παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Το ελπίζω, το εύχομαι και το προσμένω. Να αλλάξουν όλα, όχι μόνο στο θέατρο, διότι παντού γίνονται αυτά. Δυστυχώς! Να αλλάξει η κοινωνία μας και να έχουμε δύναμη όλοι μας να πούμε «όχι» σε τέτοιου είδους περιστατικά. Χρειάζεται δύναμη ψυχής.

Υπήρχαν γυναίκες που θέλησαν να επικοινωνήσουν μαζί σας;

Φυσικά, και ακόμα συμβαίνει. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις το θάρρος να μιλήσεις και να έχεις απέναντι σου και κάποιον που θα σε ακούσει. Συγχαίρω τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν. Και είμαι εδώ για όποιον με χρειαστεί.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.