Η Kate Middleton έκανε μια εμφάνιση με νέο χρώμα μαλλιών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Kate Middleton έκανε μία νέα εμφάνιση με νέο χρώμα μαλλιών. Η απόχρωσή είναι πιο ζεστή από πριν και θα λέγαμε εύκολα ότι έχει περισσότερους κόκκινους τόνους.

Οι εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό με τη νέα απόχρωση μαλλιών της ήταν πολλές. Στις 28 Σεπτεμβρίου, η Middleton παρακολούθησε την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του James Bond, No Time to Die, στο Royal Albert Hall. Εκεί πρωτοείδαμε την πλούσια σοκολατί απόχρωση με καραμελένιους τόνους των μαλλιών της σε έναν ανάλαφρο κότσο.

Λίγο αργότερα, στις 5 Οκτωβρίου επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για το φιλανθρωπικό project Children of the 2020. Φαινόταν πολύ πιο casual με ένα φόρεμα Zara και τα μακριά μαλλιά της ήταν ελεύθερα και φαίνονταν αισθητά πιο φωτεινά. Στη συνέχεια πάτησε το πράσινο χαλί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Γουίλιαμ, εκεί στις 17 Οκτωβρίου, για την τελετή απονομής των βραβείων Earthshot 2021 και η απόχρωση των μαλλιών της φαίνεται να συζητήθηκε πολύ, καθώς δείχνει ότι κομποζάρει και με την εποχή του φθινοπώρου. Εδώ η Δούκισσα του Cambridge φορούσε ξανά το εκπληκτικό λιλά φόρεμα του Alexander McQueen.

Η τελετή απονομής των βραβείων Earthshot, που είναι μια πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Δούκα του Cambridge είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εκδήλωση που αναδεικνύει τους ηγέτες της περιβαλλοντικής προστασίας που εργάζονται για τη διάσωση του πλανήτη. Κάθε χρόνο για την επόμενη δεκαετία, σε πέντε επιστήμονες, ακτιβιστές και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο θα απονέμονται έπαθλα 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων για να προωθήσουν τις περιβαλλοντικές τους προσπάθειες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.