Ελεονώρα Μελέτη: «Πάω με τα δεδομένα και όχι με τις υποθέσεις σε όλα στη ζωή μου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το εμβόλιο κατά της νόσου COVID-19, έξι μήνες μετά την διάγνωσή της με κορονοϊό. Η παρουσιάστρια είχε ως τώρα φυσική ανοσία, ενώ με το πέρας του εξαμήνου πραγματοποίησε μία και μοναδική δόση του εμβολίου Moderna.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να στείλει και το δικό της μήνυμα…

«Το έκανα τώρα γιατί είχα πιστοποιητικό φυσικής ανοσίας τους τελευταίους έξι μήνες. Είχα νοσήσει τον Απρίλιο, επομένως η ανοσία μου λήγει μέσα στον μήνα. Για τους νοσήσαντες προβλέπεται μόνο μια δόση επομένως χθες έκανα την πρώτη και τελευταία δόση με βάση τα τωρινά δεδομένα. Έκανα το Moderna «τυχαία». Δεν πόνεσε καθόλου και τώρα (20 ώρες μετά) είναι βαρύ και ασήκωτο το δεξί χέρι (της ένεσης) ενώ νιώθω μια κούραση και έλλειψη ενέργειας, όπως και όταν νόσησα με Covid. Δεν φοβήθηκα, δεν φοβάμαι. Περισσότερο με προβληματίζει η ακτινοβολία των κινητών και το τι τρώμε, παρά το εμβόλιο. Κάποιοι ρώτησαν “και αν πεθάνεις;”. Θα πεθάνω κάποια στιγμή όπως και όλοι μας. Το αν πεθάνω από το εμβόλιο είναι τελείως υποθετικό σενάριο. Το ότι ο κόσμος πεθαίνει καθημερινά από Covid είναι δεδομένο.

Πάω με τα δεδομένα και όχι με τις υποθέσεις σε όλα στη ζωή μου… Για τους “αρνητές” δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων του. Ωστόσο θεωρώ πως πρέπει να είναι πολύ δυσάρεστο και για τους ίδιους το να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε οικουμενικά δεδομένα και τις ανάγκες ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και η δυσκολία αυτής της προσαρμογής δεν έχει να κάνει με τις ελευθερίες στις οποίες όλοι έχουμε πρόσβαση στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά με δυστοκίες που προκαλεί στον άνθρωπο η αντικοινωνική συμπεριφορά» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

https://www.zappit.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.