Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το τηλεφώνημα στην Αγγελική Νικολούλη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν η καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου.

Η δημοσιογράφος- παρουσιάστρια που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή με το “Φως στο Τούνελ” εξήγησε τον λόγο που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε στον αέρα με μια έκτακτη εκπομπή.

«Υπήρχε λόγος γιατί συνέλαβαν τον πιλότο, τον Μπάμπη, τον δολοφόνο από τα Γλυκά Νερά» είπε η Αγγελική Νικολούλη με την Ελένη Μενεγάκη να αποκαλύπτει πως τότε είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της για να μάθει κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες χωρίς όμως επιτυχία.

«Όταν είχε παίξει η πρότελευταία εκπομπή, αυτή που αποχαιρέτησες το κοινό, της έστειλα μήνυμα και της λέω “Βρε Αγγελική πάρε με τηλέφωνο”. Τη ρώτησα τι γίνεται εκεί, αν έχει καταλάβει κάτι αλλά μου είπε κάτι γαλλικά μπερδεμένα, δεν ήθελε να μου πει τίποτα παραπάνω» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

“Δε θέλω να κάνω τον ξερόλα. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δε μπορείς έναν άνθρωπο που βλέπεις μπροστά σου και έχει πείσει και τις αρχές …να βγεις και να πεις ότι είναι ο δράστης.  Τον πήγαινα σιγά σιγά… Βλέποντάς τον όμως μπροστά μου  καταλάβαινα ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που λέει ψέματα” είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη η οποία αποκάλυψε πως αυτό που την οδήγησε στο να σιγουρευτεί πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δράστης ήταν η έντονη αντίδραση που είχε μετά την αποκάλυψη ενός μάρτυρα.

Ακόμα, τόνισε πως τα μηνυματα που είδαμε να έχει ανταλλάξει μαζί του ήταν μόνο λίγα από αυτά που είχαν πει μεταξύ τους.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.