Αθηνά Ωνάση – Πώς είναι και πού βρίσκεται σήμερα η χρυσή κληρονόμος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η χρυσή κληρονόμος και μοναδική απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, έχει προλάβει να ζήσει ήδη μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή στα 36 της χρόνια.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, η Αθηνά Ωνάση είχε τα διεθνή μέσα να ακολουθούν κάθε της βήμα, παρά το γεγονός ότι η ίδια επιχειρούσε να κρατήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από το διαζύγιό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, το 2015, οι δημόσιες εμφανίσεις της έγιναν ακόμη πιο σπάνιες και η καθημερινότητά της αποτελεί ένα μυστήριο.

Όμως δεν μπόρεσε να κρυφτεί και από την κάμερα του okmag.gr, που την εντόπισε πρόσφατα σε κοσμική εκδήλωση στο Μονακό.

Η Αθηνά Ωνάση πόζαρε με ένα φλοράλ φόρεμα κατά τη διάρκεια της βραδιάς δίπλα στον Γιώργο Ψιψίκα και τη σύζυγό του Γιάννα Νταρίλη. Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και η συνάντηση με την Ελληνίδα κληρονόμο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, η Αθηνά Ωνάση ήταν ιδιαίτερα ευγενική με όλους όσους την προσέγγισαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Παρόλο που πρόσφατα δημοσιεύματα την ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, η τελευταία της εμφάνιση τα διαψεύδει.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά της προσπαθώντας να διαχειριστεί όσα της συνέβησαν και την τεράστια περιουσία που έχει από την οικογένειά της.

Από τη ζωή της δεν λείπει φυσικά η μεγάλη της αγάπη για τα άλογα.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.