Η απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα ναρκωτικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε κύκλωμα κοκαΐνης, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε.

«Έχω δεχτεί απειλές και πάρα πολλά πράγματα που με έκαναν να μείνω πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου. Οδηγούσα και με πήραν τηλέφωνο διάφοροι φίλοι μου ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα που με φωτογράφιζε ότι εμπλέκομαι με ναρκωτικά. Ταράχτηκα, σάστισα, σταμάτησα και μίλησα με τον εαυτό μου. Μετά άρχισαν τα τηλέφωνα με τους δημοσιογράφους, τα σήκωνα, γιατί δεν ήθελα να δείξω ότι κρύβομαι. Ήταν εκατοντάδες τα τηλεφωνήματα. Δεν με έχει καλέσει ο εισαγγελέας, δεν με έχουν καλέσει οι αρχές. Μιλάμε για σάχλες.  Έχω κινηθεί νομικά και βλέπουμε από δω και πέρα.

Βεβαίως υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω με τους πολίτες. Και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο μιλάω. Αυτό δεν σημαίνει κάτι μεμπτό. Θα βρουν πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες με όλους. Ο αξιωματικός του λιμενικού που εμπλέκεται είναι φίλος μου.

Η σύζυγός ήταν μαζί μου στις εκλογές στο τοπικό ψηφοδέλτιο στην Αγία Μαρίνα. Έχουμε οικογενειακή φιλία», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Κατόπιν πρόσθεσε:  «Δεν έχω καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά. Καμία απολύτως… Ένας άνθρωπος που έχει κάνει τρία αποτυχημένα ablation στα 35 μου και τώρα είμαι 55, και πάσχει από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή, αν χρησιμοποιήσω κοκαΐνη, θα πεθάνω. Αν κάποιος γιατρός πει ότι δεν θα πεθάνω, ας το καταθέσει δημόσια».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.