Αιμίλιος Χειλάκης: «Παίζω έναν ρόλο στις Μέλισσες που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης να μην αναφερθεί στην τηλεοπτική του επιστροφή έπειτα από 11 χρόνια αποχής και συγκεκριμένα στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, αυτόν του Ακύλα Μεγαρίτη.

«Ο Λευτέρης Χαρίτος μου είχε τηλεφωνήσει το 2019 και του είχα πει: “Μη μου πεις καν γιατί πρόκειται, δεν προλαβαίνω γιατί σκηνοθετώ και παίζω σε παράσταση που θα κάνει περιοδεία. Δεν προλαβαίνω να κάνω γύρισμα. Μη με μπλέξεις εμένα με τηλεόραση, έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια”. Κάποια στιγμή βλέπω τότε τα πρώτα επεισόδια και λέω: “Α, καλή δουλειά έκανε”…

Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης. Παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά. Σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω.

Η δουλειά μου είναι. Οι ηθοποιοί έχουμε τεχνικές που μας βοηθάνε να σας κάνουμε να πιστέψετε ότι συμβαίνει κάτι. Γιατί δεν είναι δυνατόν να σας το δείχνουμε συνεχώς, είναι αδύνατο ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις και με ένα καθημερινό σίριαλ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αιμίλιος Χειλάκης.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.