Ανοίγει το edupass.gov.gr για δήλωση self test και rapid test

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θα αλλάξει η διαδικασία των self test και των rapid test των μαθητών στα σχολεία όλης της χώρας, καθώς χτες αναρτήθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση για τη νέα πλατφόρμα δήλωση των τεστ αλλά και της εισόδου σε εκπαιδευτικές δομές.

Χωρίς self test θα πάνε αύριο οι μαθητές στα σχολεία όλης της χώρας. Όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας το προηγούμενο διάστημα, οι μαθητές πηγαίνουν με το αποτέλεσμα του self test κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Έως και σήμερα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας, ωστόσο, σύμφωνα με την χτεσινή απόφαση για το edupass.gov.gr, στη συγκεκριμένα πλατφόρμα θα δηλώνονται τα self test και τα rapid test.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η χτεσινή απόφαση «για την δήλωση self test των μαθητών, η πλατφόρμα «self-testing.gov.gr» ενσωματώνεται στη λειτουργία της νέας πλατφορμας «edupass.gov.gr».

Συνεπώς, αναμένεται ερμηνευτική εγκύκλιος για την λειτουργία του edupass.gov.gr και για το πως θα λειτουργεί η εν λόγω πλατφόρμα για τους μαθητές των σχολείων.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα λειτουργεί με τους κωδικούς Taxisnet των φοιτητών ή των γονέων των μαθητών.

 

 

 

 

dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.