Αμετανόητος ο αστυνομικός αρνητής του εμβολίου: «Δεν ανακαλώ τίποτα» λέει σε νέο βίντεο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιμένει στις θέσεις του ο αστυνομικός, αρνητής του εμβολίου, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, έπειτα από ΕΔΕ, για τις αναρτήσεις του στο YouTube.

Ο«Τηλέμαχος», όπως παρουσιάζεται στα βίντεό του, αναφέρθηκε σε ανάρτηση από τις 4 Αυγούστου, στην οποία, όπως είπε, απαντούσε «στα ψέματα» τηλεοπτικού σταθμού, ενώ ανέφερε ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να χάσει από ό,τι να νικήσει.

«Αλλά αυτή η μάχη είναι επιλογή μου» είπε ο αστυνομικός, ο οποίος, παρά τη διαθεσιμότητά του, επέμεινε: «Δεν θα ανακαλέσω τίποτα από όσα είπα».

«Ο αγώνας συνεχίζει μέχρι δικαίωσης ή μέχρι τελικής πτώσεως. Αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που μετράει τόσο πολύ, αυτό που μετράει είναι να κάνουμε αυτό που θεωρούμε μέρος της κουλτούρας μας και μέρος αυτών που διδαχθήκαμε από τους πρόγονούς μας» είπε, κλείνοντας το βίντεό του ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με το πόρισμα μίας από τις ΕΔΕ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας επιβλήθηκε σε βάρος του αστυνομικού το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο, το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις τού εν λόγω αστυνομικού οι Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που έχουν διαταχθεί βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε βίντεο που αναρτούσε έκανε λόγο ακόμη και για εκβιαστικά self test για τον κορωνοϊό, παρομοιάζοντάς τα με «βιασμό».

Σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε στο παρελθόν, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Δύο απλά παραδείγματα για να δείξω πόσο σημαντική είναι η συναίνεση. Το πρώτο παράδειγμα: σου χτυπάει την πόρτα η αδερφή σου, είναι με το αγόρι της. Έρχονται μέσα στο σπίτι, μπαίνουν στο δωμάτιο, κάνουν έρωτα, έρχονται σε συνουσία. Πάμε να δούμε την ίδια πράξη χωρίς συναίνεση: έρχεται κάποιος σέρνοντας την αδερφή σου από τα μαλλιά, σου σπάει την πόρτα, μπαίνει στο σπίτι και τη βιάζει. Και τις δύο φορές ήρθαν μαζί, μπήκαν στο σπίτι από την πόρτα και ήρθαν σε συνουσία, αλλά η μία πράξη είναι καθόλα νόμιμη, ενώ η δεύτερη έχει πλημμελήματα και κακουργήματα».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σχετικά με ανάρτηση-βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.