28η Οκτωβρίου: Με μάσκες αλλά χωρίς αποστάσεις η παρέλαση στη Μυτιλήνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28.10.2021) στην Προκυμαία της Μυτιλήνης στη Λέσβο, η Στρατιωτική και πολιτική παρέλαση, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Μάσκες οι παρευρισκόμενοι φορούσαν, ωστόσο δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις.

Μετά το πέρας της δοξολογίας πραγματοποιήθηκε δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων στο Άγαλμα της Ελευθερίας στα Τσαμακια Μυτιλήνης.

Γύρω στις 12:00 ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση στην Προκυμαία της Μυτιλήνης σύμφωνα με το lesvospost.com.

Την παρέλαση άνοιξαν μαθητές, σύλλογοι, και οργανώσεις από την Μυτιλήνη ενώ ακολούθησαν τα πεζοπόρα τμήματα του Στρατού.

Παρέστησαν επίσης ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης αλλά και αντιδήμαρχοι, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία της 98 ΑΔΤΕ, αντιπεριφερειαρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α.

Στην παρέλαση για πρώτη φορά δεν παρέλασε κανένα μέλος από τους ανάπηρους πολέμου

-Πλήθος κόσμου με μάσκες, αλλά χωρίς… αποστάσεις!

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι παρευρισκόμενοι είναι ο ένας πάνω στον άλλο!

Αδιανόητο και ασύλληπτο, όταν ακυρώθηκαν οι παρελάσεις σε άλλες περιοχές της χώρας προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός και κατ΄επέκταση αύξηση στα κρούσματα.

Ο κόσμος μπορεί να φόρεσε τη μάσκα του-τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις-, αλλά οι αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας, αν και υπήρχε ισχυρή παρουσία αστυνομικών, δεν τηρήθηκαν.

Η παρέλαση πάντως κύλησε σε ήρεμο κλίμα χωρίς απρόοπτα με την παρουσία αστυνομίας και λιμενικού να είναι ισχυρή.

 

 

 

newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.