Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι απαγόρευσε στον πρίγκιπα Κάρολο να κάνει όταν ανέβει στον θρόνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πληροφορίες θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο με το που αναλάβει τον θρόνο της Αγγλίας να έχει στο μυαλό του ορισμένες σημαντικές αλλαγές, μία εκ των οποίων αφορά του Παλάτι του Μπάκινγχαμ, το οποίο θέλει να μετατρέψει σε μουσείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι κατηγορηματική στο θέμα και διαφωνεί με την ιδέα. Και όπως αναφέρει πηγή από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει σύντομα από τη στιγμή που η βασίλισσα βρίσκεται στην εξουσία.

Για την ίδια, το Παλάτι του Μπάκινγχαμ έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, αφού εκεί μεγάλωσε τα τέσσερα παιδιά της και έζησε αρκετές δεκαετίας της βασιλείας της. Μάλιστα, το 1993 ήταν δική της ιδέα το παλάτι με τα 775 δωμάτια να ανοίξει στο κοινό για επισκέψεις, επιλέγοντας συγκεκριμένα σημεία και αφήνοντας εκτός τα οικογενειακά διαμερίσματα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, λοιπόν, δεν συμφωνεί καθόλου με την ιδέα παρά προτιμά το παλάτι να παραμείνει ως κατοικία της βασιλικής οικογένειας. «Η Αυτού Μεγαλειότης πηγαίνει από το Κάστρο του Windsor, το οποίο θεωρεί ως τη βάση της στο Λονδίνο στο να περνάει δύο μέχρι τέσσερις ημέρες την εβδομάδα στο ανακαινισμένο Παλάτι του Μπάκινγχαμ. Συνεπώς για τώρα, ό,τι κι αν γράφεται, δεν μοιάζει ο πρίγκιπας Κάρολος να κάνει το δικό του σύντομα» δήλωσε η πηγή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.