Τάκης Θεοδωρικάκος: Στη δικαιοσύνη fake news και απατεώνες κατά του εμβολιασμού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για την παρέμβασή του προκειμένου να βάλει τέλος στα fake news που διαδίδονται μέσω Διαδικτύου και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η χώρα έχει ανάγκη να προχωρήσει μπροστά, με ασφάλεια, με ενότητα και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε διάφορες ομάδες που καθοδηγούνται από την ανευθυνότητα, την οπισθοδρομική στάση και τον παραλογισμό ή και κάθε είδους ιδιοτέλεια, να δημιουργήσουν αναστάτωση στην κοινωνία», τόνισε o Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας, σημειώνοντας ότι «όλες οι σχετικές υποθέσεις πρέπει να πάνε αμέσως στη δικαιοσύνη».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι μετά την ανακοίνωση, πολλοί είναι οι πολίτες που συνδράμουν το έργο των αρχών για τον εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων.

«Έδωσα εντολή στον επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να συγκεντρώσει από το διαδίκτυο και τα social media όλα τα στοιχεία που αφορούν σε δράσεις παρακίνησης των πολιτών, εναντία στη δημοσία υγεία, τη δημοσία ασφάλεια και το κράτος», πρόσθεσε ακόμα ο κ. Θεοδωρικάκος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Σάββατο, παρουσιάστηκε έγγραφο σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών, από τους οποίους ζητούν χρήματα επιτήδειοι έτσι ώστε να τους εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην περίπτωση μη τήρησης των μέτρων ή μη εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.