Πέτρος Φιλιππίδης: Τέλος από την ελληνική τηλεόραση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης πήραν από κοινού τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.

Μετά την απομάκρυνσή του από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες εις βάρος του για απόπειρες βιασμών και άλλων σεξουαλικών αδικημάτων, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών.

Έτσι, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ή συμμετάσχει παύουν να προβάλλονται σε επανάληψη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Βήμα, η απόφαση είναι οριστική και η ελληνική τηλεόραση τον «διαγράφει», μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του. Κατά συνέπεια, αυτό θα επηρεάσει και όλους όσοι συμμετείχαν σε κάθε είδους παραγωγή (θεατρική, κινηματογραφική, τηλεοπτική) στις οποίες είχε πάρει μέρος ο Πέτρος Φιλιππίδης, διότι από τις επαναλήψεις, αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα, τα οποία στο εξής χάνουν.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, με τις κατηγορίες ενός βιασμού και απόπειρας άλλων δύο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.