Ο Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς στη νέα σειρά του Alpha, «Σασμός»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη νέα σειρά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, «Σασμός» που προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00 και ήδη έχει κάνει αίσθηση τόσο με το στόρι του που εκτυλίσσεται στην Κρήτη όσο και με τους ηθοποιούς που παίρνουν μέρος και τις καλογυρισμένες σκηνές, παίζει και ο γνωστός Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς που είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς που πέρυσι έπαιξε για λίγο και στις «Άγριες Μέλισσες», υποδύεται στον «Σασμό» πλάι σε ηθοποιούς όπως ο Τάσος Νούσιας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαρία Πρωτόπαπα, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Τζομπανάκη, η Όλγα Δαμάνη, κ.α., τον Κώστα Μιχαελάκη.)

Είναι ο σύζυγος της Άσπας (την ερμηνεύει η Βέρα Μακρομαρίδου), ιδιοκτήτης καντίνας και οδηγός φορτηγού. Ζηλεύει την Άσπα, είναι απόμακρος και δυσαρεστημένος με τον εαυτό του και τη ζωή του. Όσο για την Άσπα Μιχελάκη είανι η τρίτη εξαδέλφη της Αργυρώς Βρουλάκη (στο ρόλο η  Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη)και έμπιστη φίλη της. Επέστρεψε με την οικογένειά της πριν 8 χρόνια από την Αυστραλία, παντρεύτηκε με τον Κώστα Μιχελάκη και τώρα διατηρούν μαζί μια καντίνα λίγο έξω από το χωριό. Η Άσπα έχει παράνομη σχέση με τον Στεφανή Σταματάκη (Τάσος Νούσιας) και γενικότερα ο γάμος της με τον Κώστα περνά μεγάλη κρίση

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.