Πάτρα: Πέντε συλλήψεις στο νέο Λιμάνι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 24 ετών, στον επιβατικό σταθμό του  νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. 
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πάτρας σε επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ στο εξωτερικό, ο 25χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκε σε άλλο πρόσωπο, με τη συνέργεια της 24χρονου, η οποία τον συνόδευε.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε τα εν λόγω έγγραφα.

Επίσης, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, 25χρονος αλλοδαπός, στον επιβατικό σταθμό του  νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. .
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πάτρας σε επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ στο εξωτερικό, ο 25χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο.

Τέλος, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 25 ετών, στον επιβατικό σταθμό του  νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πάτρας σε επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ στο εξωτερικό, ο 29χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο , με τη συνέργεια της 25χρονου, η οποία τον συνόδευε.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.