Πάτρα: Έχασε την μάχη με τον κορωνοϊο ο Παναγιώτης Λάζαρης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έχασε τη μάχη που έδινε τις τελευταίες 10 ημέρες με τον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας «Αχαιός» της Αιγιάλειας.

Ο 48χρονος Παναγιώτης Λάζαρης, πατέρας δυο παιδιών του Χρήστου και της Κατερίνας και σύζυγος της Μαρίας, νόσησε από κορωνοϊό. Για εννέα ημέρες δεν είχε συμπτώματα και παρέμενε στο σπίτι. Μετά την 9η μέρα όμως, πήγε στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” με χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύτηκε αλλά δυστυχώς η κατάσταση του δεν μπόρεσε να βελτιωθεί.

Η ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας αναφέρει:

«Μαύρη ημέρα σήμερα για την οικογένειά του ΑΧΑΙΟΥ. Σήμερα έφυγε για το αιώνιο ταξίδι ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Λάζαρης. Η καρδιά και η ψυχή της ομάδας, θα μας προσέχει από εκεί ψηλά , παρέα με τον Πατέρα της ομάδας Αντώνη. Φίλε Πάνο θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Μαρία, Χρηστάρα, Κατερινάκι μας τα μέλη της ομάδας θα είναι πάντα δίπλα στην οικογένεια σας , καλό κουράγιο και δύναμη».

Ο αντιπρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Δασοπροστασία -Δασοπυρόσβεση – Διάσωση – Πρώτες Βοήθειες, Δημήτρης Μπούρδος τόνισε : «Είναι μια τεράστια απώλεια για την τοπική κοινωνία. Ο Παναγιώτης Λάζαρης ήταν ένα πρότυπο οικογενειάρχη, αλλά δυστυχώς χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό. Για εννέα ημέρες δεν είχε συμπτώματα και παρέμενε στο σπίτι. Μετά την 9η μέρα όμως, πήγε στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” με χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύτηκε αλλά δυστυχώς η κατάσταση του δεν μπόρεσε να βελτιωθεί».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.