Πάτρα: Χωρίς την Κεραμέως τελικά τα σημερινά εγκαίνια του ΕΑΠ– Οι λόγοι που επικαλέστηκε η Υπουργός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αυξημένο φόρτο εργασία επικαλέστηκε η υπουργός Παιδείας που δεν θα παραστεί στα σημερινά εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου ενώ την ίδια ώρα ο Δήμος Αιγιάλειας είχε προαναγγείλει κινητοποιήσεις και την πρόθεση να διακόψει -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και την παλιά εθνική οδό.

Νωρίτερα, τελεσίγραφο με παραλήπτη την υπουργό Παιδείας είχε στείλει ο δήμαρχος Αιγιαλείας, με αφορμή την κάθοδό της στην Πάτρα το Σάββατο. Στη σχετική επιστολή του ο Δημήτρης Καλογερόπουλος θύμιζε στη Νίκη Κεραμέως ότι εκκρεμεί εδώ και μήνες αίτημά του για συνάντησή τους, το οποίο δεν έχει ικανοποιηθεί.
Την καλούσε στο Δημαρχείο Αιγίου ώστε μαζί με τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων να συζητήσουν την παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη ή να ορίσει αυτή συνάντηση στο υπουργείο όπως συνεργάτες της είχαν υποσχεθεί.

Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, ο δήμαρχος είχε προαναγγείλει παναιγιάλειο συλλαλητήριο με πρόθεση να διακόψει -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και την παλιά εθνική οδό, ως πρώτη αντίδραση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.