Μητσοτάκης για νοσοκομεία: Όλα είναι υπό έλεγχο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Όλα είναι υπό έλεγχο» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ανησυχεί για την κατάσταση στα νοσοκομεία.

Ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει συναντήσεις εν όψει των εγκαινίων της 85ης ΔΕΘ, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει συναντήσεις με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, αλλά και με πρυτάνεις.

Στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης έφτασε και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ενώ στην υποδοχή του πρωθυπουργού παρόντες ήταν και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: Άννα Ευθύμιου, Δημήτρης Κούβελας, Σίμος Σιμόπουλος, Έλενα Ράπτη, Θόδωρος Καραογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Τάσος Σπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

O πρωθυπουργός έφτασε στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά την επίσκεψή του στη Σλοβενία όπου είχε διμερείς συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Γιάνετς Γιάνζα και τον Πρόεδρο, Μπόρουτ Πάχορ, ενώ συμμετείχε μαζί με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, σε συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης στο πλαίσιο του Bled Strategic Forum 2021.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.