Κυπαρισσία: Στη 42χρονη Μόνικα ανήκει η σορός που βρέθηκε «τσιμεντωμένη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη Μόνικα Γκιούζ, φαίνεται να ανήκει σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης η σορός που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία.

Το πτώμα όπως επιβεβαιώθηκε κι από χθες ανήκει σε γυναίκα, η οποία δεν ήταν ψηλή, ενώ φαίνεται να είχε θαφτεί στο σπίτι της Κυπαρισσίας πριν από 5- 6 μήνες, χρονική διάρκεια που συμπίπτει με την περίοδο που εξαφανίστηκε η 42χρονη γυναίκα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline.gr πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας και αυτό που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί είναι ο τρόπος του εγκλήματος, μιας και λόγω της προχωρημένης σήψης, δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κακοποίησης ή πράξης που να δείχνουν πως έγινε το μοιραίο. Πάντως, από την εξέταση υπάρχει ταύτιση με τα στοιχεία της 42χρονης, μιας και πρόκειται για γυναίκα κοντά στα 40, με ανάστημα περίπου 1,60 μ..

Ωστόσο για να υπάρξει ταυτοποίηση αναμένεται να σταλούν δείγματα DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Έτσι επισήμως η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει εφόσον σταλούν και τα αποτελέσματα από την εξέταση του βιολογικού υλικού.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον πρώην σύντροφο της 42χρονης γυναίκας. Κι αυτό γιατί  το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζουν είναι ο 39χρονος να σκότωσε τη γυναίκα με την οποία συζούσε και να την έθαψε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.