Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα που δέχθηκε από θύμα επίθεσης από οξύ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ανδρέας Χριστοφέρος πριν από επτά χρόνια δέχτηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο και τότε τα πάντα άλλαξαν στη ζωή του. Για το… λάθος του δράστη που, όχι μόνο τον σημάδεψε για πάντα αλλά τον άφησε και σε κώμα, μίλησε το Σάββατο (25/9) στο OPEN, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

O Ανδρέας Χριστοφέρος, ο οποίος ζει στην Αγγλία, δέχθηκε επίθεση με οξύ από έναν άγνωστο τον Δεκέμβριο του 2014. Ο δράστης ήταν κάποιος ο οποίος – λανθασμένα – θεωρούσε ότι ο Αντρέας είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε ένα μέλος της οικογένειάς του. Σκοπός του ήταν να πάρει εκδίκηση, ωστόσο μπέρδεψε τις διευθύνσεις και κατέληξε στο σπίτι του θύματος. Χτύπησε την πόρτα του σπιτιού του Ανδρέα και όταν εκείνος την άνοιξε τού έριξε ένα ποτήρι με μπαταρία οξέος, λέγοντάς του απλά: «Αυτό είναι για σένα φίλε».

Ο δράστης είχε οδηγήσει 4 ώρες προκειμένου να ρίξει το οξύ στο πρόσωπο αυτού που ήθελε να εκδικηθεί. Η βιαιότητα της επίθεσης ήταν τέτοια που ο Ανδρέας Χριστοφέρος έμεινε σε κώμα επί τέσσερις ημέρες. Περιγράφοντας το περιστατικό στο OPEN, ο ίδιος ανέφερε πως το χτύπημα ήταν τέτοιο που οι σταγόνες από το υγρό πετάχτηκαν στην οροφή και από εκεί έσταζαν στην πλάτη του, η οποία είναι γεμάτη ουλές.

«Ο θύτης μου αρχικά καταδικάστηκε σε ισόβια αλλά αυτό δεν σημαίνει μια ζωή πίσω από τα κάγκελα», σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει χρόνια. Μετά από περισσότερα από 30 χειρουργεία που έχω κάνει και ακόμα παλεύω», σημείωσε.

Επίσης, αναφέρθηκε στη δίκη λέγοντας: «Εμφανίστηκα στο δικαστήριο, κάτι που είναι σπάνιο για ένα θύμα επίθεσης. Ήθελα οι δικαστές να δουν από κοντά τα τραύματα που μου προκάλεσε».

 

Με πληροφορίες από OPEN

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.