Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Ο Νίκος Καρακίτσος στηρίζει τον Αντώνη Κουνάβη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας (πρώην ΝΟΔΕ) Νίκος Καρακίτσος εκφράζει ανοιχτά την προτίμησή του για τις προσεχείς εκλογές, στηρίζοντας δημόσια τον Αντώνη Κουνάβη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στηρίζω τον Αντώνη Κουνάβη

Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ΔΕΕΠ Αχαΐας που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου. Έπειτα από σειρά δεκαετιών ενασχόλησής μου με κοινά εγώ έκλεισα τον κύκλο μου και ευχαριστώ όλες και όλους που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζατε τις δράσεις μου και το όραμά μου! Αντ’ αυτού παραδίδω την σκυτάλη στον εγγονό μου Νίκο Καρακίτσο τον νεότερο, ο οποίος θα συμμετέχει στις εκλογές στο πλάι του κ.Αντώνη Κουνάβη.”

Ο Αντώνης ο Κουνάβης εκτός από την προσωπική φιλία που μας συνδέει και τον εκτιμώ απεριόριστα ως άνθρωπο, είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του τόπου μας. Γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες και τις ελλείψεις της Αχαΐας και είμαι σίγουρος πως από την θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας θα προσφέρει στα μέγιστα στο χώρο μας και στον τόπο μας γιατί έχει αποδείξει με τη δράση του ότι είναι ακούραστος εργάτης. Γι’ αυτό και του έχω και απεριόριστη εμπιστοσύνη!

Είναι γεγονός πως η ΝΔ χρειάζεται νέα πνοή και ο κ.Κουνάβης έχει πολλάκις  εμπράκτως αποδείξει την ικανότητά του για καινοτόμες κινήσεις και βέβαια την στήριξή του στο κόμμα. Μη ξεχνάμε δε πως είναι ένας άνθρωπος που έχει την ικανότητα να συνθέτει  όλες τις τάσεις του χώρου μας και όχι μόνο και να πετύχει την σύμπνοια που τόσο πολύ την έχει ανάγκη τόσο ο χώρος μας όσο και η κοινωνία μας. Για όλα τα παραπάνω τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ

Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) ΑΧΑΙΑΣ, Πρόεδρος Επιτροπής Παραγωγικών Τάξεων ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ)Αχαϊας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.