Έναρξη εγγραφών στην Πατραϊκή Μαντολινάτα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: “Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο του προγραμματισμού μας ο Όμιλος της Πατραϊκής Μαντολινάτας έχει ξεκινήσει τις εγγραφές του για το νέο σχολικό έτος 2021-2022. Τα μαθήματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Τα μουσικά όργανα που διδάσκονται δωρεάν είναι: μαντολίνο, μαντόλα, κλασική κιθάρα. Επίσης, διδάσκονται με χαμηλά δίδακτρα: πιάνο, αρμόνιο, ηλεκτρικό μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ομίλου κάθε απόγευμα από τις 18:30-20:30 και το Σάββατο από τις 11:00-13:00 (Μιαούλη 41 και Μαιζώνος). Εγγραφές θα πραγματοποιούνται όλο το σχολικό έτος.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι όσοι καθηγητές μουσικής ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το δυναμικό του ομίλου μας, καλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας. Ζητούνται καθηγητές πιάνου και κιθάρας.

Ο Όμιλος της Πατραϊκής Μαντολινάτας με τη μακρά ιστορία του που ξεκινά από το 1927 στην Πάτρα, έχει προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζει να προσφέρει. Στην πολύχρονη αυτή του πορεία έχει συνεργαστεί με διάφορους φορείς, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Πατρών, το Υπουργείο Πολιτισμού, καθώς και άλλους πολιτιστικούς φορείς της χώρας μας. Η Πατραϊκή Μαντολινάτα & Μικτή Χορωδία έχει συμμετάσχει σε πάνω από χίλιες συναυλίες και έχει λάβει μέρος σε πολλά χορωδιακά φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.