Ελασσόνα: Εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού η γυναίκα που έσωσε το βρέφος που μπουσούλαγε στον δρόμο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ελασσόνα είναι η γυναίκα – άγγελος του βρέφους που βρέθηκε μόνο του (!) σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Όπως ενημερώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η εθελόντρια, Ελένη Γκανάτσιου, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.09.2021) αντιμέτωπη με ένα απίστευτο περιστατικό την Ελασσόνα, ωστόσο, η άμεση αντίδρασή της συνέβαλε καθοριστικά στο να σωθεί η ζωή ενός βρέφους.

Συγκεκριμένα, η νεαρή εθελόντρια του Περιφερειακού Τμήματος Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οδηγούσε στην κεντρική οδό της Οικονόμου λίγο μετά το 3ο δημοτικό σχολείο στις 12:30 το βράδυ της Τρίτης (28.09.2021), όταν είδε το 13 μηνών βρέφος να… μπουσουλάει ολομόναχο στη μέση του δρόμου.

Σοκαρισμένη, σταμάτησε γρήγορα το όχημά της και φωνάζοντας για βοήθεια πήγε κοντά του, σώζοντάς το από βέβαιο θάνατο, καθώς πίσω από το όχημά της ακολουθούσε ένα φορτηγό.

Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η αστυνομία και μπήκε αίσιο τέλος σε αυτή την απίστευτη ιστορία, ενώ το άτυχο βρέφος επέστρεψε στην οικογένειά του.

 

 

 

 

newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.