Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Η ιατρική ανακοίνωση:

Σήμερα 29/9/2021, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε  μικρή επιβάρυνση της  αναπνευστικής του  λειτουργίας και  κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

Χθες έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποσωληνώθηκε, καθώς υπήρχαν κάποια σημάδια σταθεροποίησης. Ωστόσο, οι γιατροί χαρακτήριζαν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την πορεία της υγείας του, καθώς η κατάσταση του εξακολουθουσε να είναι σοβαρή.

Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook, είχε αναφερθεί στη μάχη που δίνει ο πατέρας του με τον κορωνοϊό στην ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού».

Μεταξύ άλλων χαρακτηρίσε «σκληρή» και «άνιση» τη μάχη που δίνει ο πατέρας του με τον ιό, ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη και κάλεσε όποιον το επιθυμεί «να κάνει μια προσευχή».

Από το Σάββατο στην Εντατική

Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωστεί προ δύο εβδομάδων με κορωνοϊό και είχε μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

Η υγεία του όμως επιδεινώθηκε και το Σάββατο μετέβη εκ νέου στο νοσοκομείο. Μέσα σε δύο ώρες από την άφιξη του εκεί,  οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί.

Ο κ. Λεβέντης έχει βαριά πνευμονία και σύμφωνα με την αξονική τομογραφία, έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.