Άντζελα Γκερέκου- Γη της Ελιάς: Η ερωτική σκηνή της που συζητήθηκε!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρεμιέρα έκανε χθες η «Γη της Ελιάς» μέσα από τη συχνότητα του Mega. Δυνατή η σειρά με το καλημέρα σάρωσε σε τηλεθέαση και κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μια από τις σκηνές που ξεχώρισαν στο πρώτο επεισόδιο ήταν η ερωτική σκηνή της Άντζελας Γκερέκου με τον συμπρωταγωνιστή της Σπύρο Νικολαΐδη καθώς αποκαλύφθηκε η «ιδιαίτερη» σχέση που προσπαθούνε να κρατήσουν μυστική από το οικογενειακό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 17 χρόνια απουσίας.

Στην σειρά υποδύεται την «Αθηνά Νομικού», την χήρα του Ιπποκράτη, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη. Πρόκειται για μια φιλόδοξη, σκληρή και απότομη κοσμοπολίτισσα γυναίκα που η μόνη της ειλικρινής αγάπη είναι οι ελιές και η γη της μιας και το προσωπικό της στοίχημα και ο στόχος της είναι να διαδοθεί το λάδι της στα πέρατα της γης.

Η Αθηνά Νομικού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό το πραγματικό της πρόσωπο. Μετά το θάνατο του άνδρα της αποκαλύφθηκε πως έχει σχέση με τον Δημήτρη Καπράλο, τον οποίο έχει συστήσει στη Μάνη ως γιο της.

Τον «Δημήτρη Καπράλο» υποδύεται ο Σπύρος Νικολαΐδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το talent show «My style rocks», ενώ πέρυσι ψηφίστηκε ως ο ωραιότερος άνδρας κατακτώντας τον τίτλο «Mr GS Hellas 2020».

Στην σειρά υποδύεται τον υποτιθέμενο γιο της Αθηνάς, όπου ο σύζυγος της Ιπποκράτης, του έχει προσφέρει μια μόνιμη θέση στο ελαιοτριβείο. Ωστόσο αυτό δεν του αρκεί, καθώς έχει μεγαλύτερες βλέψεις αφού πρόκειται για ένα σκληρό και φιλόδοξο τυχοδιώκτη.

Το twitter πήρε φωτιά όταν λίγο μετά την κηδεία του Ιπποκράτη αποκαλύφθηκε η πραγματική σχέση της Αθηνάς Καπράλου με τον Δημήτρη, καθώς η ερωτική σκηνή που μοιράστηκαν αποδεικνύει πως δεν πρόκειται για «μητέρα» και «γιο», αλλά για εραστές.

Στο twitter εκτός από την επιστροφή αρκετοί χρήστες παρατήρησαν πόσο όμορφη γυναίκα ήταν, είναι και παραμένει…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.