«Ανατροπή» για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη; – Η κρίσιμη απόφαση…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανατροπή φαίνεται ότι υπάρχει στην υπόθεση της Κατερίνα Καραβάτου και του Κρατερό Κατσούλη, καθώς το ζευγάρι μοιάζει να έχει βρει μια κατεύθυνση ως προς τα «φλέγοντα» θέματα, που έχουν προκύψει μετά το διαζύγιο, με τους δύο να φαίνεται να βρίσκονται σε κόντρα.

Το γνωστό ζευγάρι μετά από δέκα χρόνια γάμου χώρισε και ένα από τα θέματα του, ήταν το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Τα έβαλαν μάλιστα… κάτω, καθώς δεν μπορούσαν να πράξουν και διαφορετικά. Ο λόγος ήταν πως ο Κρατερός Κατσούλης είχε μόνο ένα περιουσιακό στοιχείο δικό του χωρίς αμφισβήτηση, σε σχέση με την Κατερίνα Καραβάτου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Athensmagazine.gr, εδώ και αρκετούς μήνες, πριν να αρχίσει η τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, αποφάσισαν να πάρουν ένα συναινετικό διαζύγιο. Ενώ μοίρασαν και την περιουσία της κατά την διάρκεια των συζητήσεων που είχαν.

Δεν υπήρξε μάλιστα κανένα πρόβλημα και στην συνεργασία τους στο πλατό, παρά το γεγονός, πως οι δυο τους είχαν ήδη χωρίσει.

Μάλιστα μπορεί να ήταν χωρισμένοι και ο Κρατερός να αποχώρησε πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», όμως η στάση τους ήταν κοινή, όσον αφορά τις προστριβές τους με το Star.

Μάλιστα για το όλο γεγονός είχαν ενημερώσει, εδώ και αρκετό καιρό και τα παιδιά τους. Αμέσως μετά ακολούθησε μια δημόσια ανακοίνωση με την οποία ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους.
ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.