Αγωνία για δύο γνωστούς Πατρινούς με κορωνοϊό που δίνουν μάχη στη ΜΕΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αγωνία για δύο γνωστούς Πατρινούς οι οποίοι προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και δίνουν μάχη νοσηλευόμενοι στη ΜΕΘ. Ο 45χρονος επιχειρηματίας από το χώρο της εστίασης στην Πάτρα δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Φέρεται να ήταν αρνητής και μάλιστα εκ των δεινών. Χωρίς να έχει κανένα υποκείμενο νόσημα δίνει τη μάχη εδώ και εβδομάδες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου διασωληνωμένος. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Οι προσπάθειες των γιατρών είναι τιτάνιες για να καταφέρουν να δώσουν ελπίδα στους συγγενείς και τους φίλους που αγωνιούν και προσεύχονται.

Σε ένα άλλο κρεβάτι της ίδιας ΜΕΘ δίνει τη μεγάλη μάχη η πρόεδρος του Συλλόγου «Αλµα Ζωής» Λιολιώ Κολυπέρα. Είναι διασωληνωμένη αν και πλήρως εμβολιασμένη.

Ο καρκίνος, λένε οι πληροφορίες την επισκέφθηκε ξανά το καλοκαίρι. Είχε ήδη ξεκινήσει χηµειοθεραπείες για να τον παλέψει για άλλη μια φορά γενναία στη ζωή της, όπως έκανε πάντα, αλλά ο κορωνοϊός βρήκε το ανοσοποιητικό της σύστηµα αδύναμο.
Δίνει τη μάχη με πείσμα όπως και με τις ευχές όλων όσοι έχουμε ζήσει το πάθος της τη δύναμή της, τη μεγάλη της καρδιά που τα νικά όλα και θα νικήσει και τον κορωνοϊό.

Τραγική λεπτομέρεια: κάποιοι αντιεμβολιαστές έκαναν χρήση του παραδείγματος της Λιολιώς Κολυπέρα για να στηρίξουν τις ακραίες θέσεις τους προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.
Σημείωση δεύτερη: άλλος ένας αντιμεβολιαστής, από την Αιγιάλεια, ηλικίας 55 ετών δίνει τη μάχη λίγο παραπέρα. Η σελίδα του στα social media είναι γεμάτη μηνύματα κατά του εμβολιασμού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.