Με 6-8 αθλητές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας στο Καζάν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εξι έως οκτώ κολυμβητές σκοπεύει να στείλει η ΚΟΕ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, που θα διεξαχθεί στο Καζάν της Ρωσίας τον Νοέμβριο (2-7/11).

Πρώτη προτεραιότητα έχουν οι αθλητές/τριες που κατατάχθηκαν στη 16άδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ή στη 12άδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 50άρας πισίνας της Βουδαπέστης, καθώς και όσοι έχουν πιάσει τα όρια που έχει θεσπίσει η FINA για το Παγκόσμιο 25άρας, που θα γίνει τον Δεκέμβριο στο Αμπου Ντάμπι.
ADVERTISING

Από κει και πέρα, η ομοσπονδία για να συμπληρώσει την αποστολή θα υπολογίσει τις επιδόσεις που σημειώθηκαν από τον Μάιο και μετά σε αναγνωρισμένες διοργανώσεις (Ευρωπαϊκό Ε/Ν, Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΟΠΕΝ και Κατηγοριών, «Ακρόπολις»), ενώ θα διοργανώσει και αγώνες σε μικρή πισίνα το διήμερο 16-17 Οκτωβρίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες να πιάσουν ή να προσεγγίσουν τα όρια που έχουν τεθεί.

Επί του πρακτέου, βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό του Καζάν των τριών κολυμβητών που μετέχουν αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα της International Swimming League, ήτοι του Ανδρέα Βαζαίου, του Απόστολου Χρήστου και της Αννας Ντουντουνάκη. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι «ανοιχτές», για όσους πρωταθλητές/τριες θελήσουν να προσθέσουν στο πρόγραμμά τους τη διοργάνωση αυτή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.