Το τερμάτισαν…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, έκανε μια άκρως αιχμηρή ανάρτηση, για το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τις πυργκαγιές:

Τα «παίξανε», πλέον, και οι διάσημοι επικοινωνιολόγοι της Κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει ότι η σύγχρονη πολιτική επικοινωνία δεν έχει, ακόμα, προβλέψει, πώς δύναται να συμμαζέψει, κανείς, τέτοιο απανωτό μπαράζ λαθών, ιδιαιτέρως οταν συνδυάζεται με διαταραχή, κατά περίπτωση, ταυτοτήτων.
Έτσι, λοιπόν, χθες, παρακολουθήσαμε ένα διάγγελμα από τον πρωθυπουργό γεμάτο αστοχίες, με πασίδηλη την αμετανοησία και την υποκρισία, που έφερε σε δύσκολη θέση ακόμα τους πλέον ένθερμους χειροκροτητές του.
Επιπλέον απόδειξη του πανικού που επικρατεί στο κυβερνητικό επιτελείο, αποτελούν τα απανωτά δημοσιεύματα στα φιλικά προς τη Κυβέρνηση ( με το αζημίωτο) ΜΜΕ, με πρόχειρες συλλογιστικές «της τσιχλόφουσκας» που δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι είναι στημένα βιαστικά και «στο πόδι»…και όποιον πιάσουν στα δίχτυα τους.
Παραδείγματος χάριν:
1. Τι είπε η Κέιτ Μπλάνσετ. Ότι για τη φωτιά φταίει η κλιματική αλλαγή. Αυτό, όμως, είναι άλλο πράγμα απο τον απόντα επιχειρησιακό σχεδιασμό σε περίπτωση φωτιάς, απο τις εγκληματικές τους ευθύνες, απο την εγκατάλειψη που ένοιωσε ο κόσμος που έβλεπε να καίγονται τα σπίτια τα σπίτια του και το φώναζε (βλέπε Εύβοια) και που άλλωστε παραδέχτηκε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του μιλώντας για αστοχίες και ότι θα αναζητηθούν ευθύνες (αν το δείτε γράψτε μου).
2. Τι είπαν οι πυρόπληκτοι Ραφήνας… «Ό,τι μας υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης το έκανε, το ίδιο θα κανει και τώρα». Προφανώς και αποζημιώθηκαν, πρωτίστως, οι κομματικοί της ΝΔ ή όσοι διέθεταν, τουλάχιστον, «πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων» (υπάρχουν κατα τόπους γραφεία, έχουμε κι εδώ…θα τα πούμε κι αυτά λίαν συντόμως).
3. «Γιατί οι Κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τη φωτιά»… Κι εδώ φυσικά το τερμάτισαν. Εκτός του ότι όλες, επι της ουσίας, έπεσαν, το να προτάσσουν με τόσο περίσσιο θράσος την κομματική τους ανησυχία και την εξουσιολαγνεία τους, τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν χάσει όλο το βίος τους και είναι σε απόγνωση, συνιστά, αν μη τι άλλο, την απόλυτη αναλγησία.
Για να καταλήξω όπως ξεκίνησα. Μπλόκαρε ο εγκέφαλος ακόμα και των ακριβοπληρωμένων, διεθνούς φήμης, επικοινωνιολόγων τους και είναι πασιφανές.
Υ.Γ. Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι ένα γκάλοπ που να μας λέει ότι προηγείται η ΝΔ κατά 18 μονάδες…
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.