Στο νοσοκομείο ο Τάκης Παπαματθαίου με πνευμονία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο νοσοκομείο με πνευνομία νοσηλεύεται ο ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Λοιπόν, ο άτυχος της παρέας ήμουνα εγώ. Στις 10 Αυγούστου, ημέρα γενεθλίων μου (!), ξαφνικά ανέβασα υψηλό πυρετό Όμως έπρεπε να παίξω. Όπως το έκανα και τις επόμενες τρεις παραστάσεις. Με έναν ρόλο μεγάλο σε έκταση, κεντρικό ρόλο και βέβαια προσπαθώντας τον κόσμο να γελάσει… σε σας μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτο έως και ηρωικό, σε μας όμως είναι κάτι το συνηθισμένο» πρόσθεσε στο μήνυμα προς τους διαδικτυακούς του φίλους. «Τα αποτελέσματα έδειξαν τελικά, πνευμονία. Ευτυχώς καταπολεμάται με ισχυρή αντιβίωση. Πράγματι εδώ και τρείς μέρες υπάρχει σημαντική βελτίωση.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, ο Τάκης Παπαματθαίου ολοκλήρωσε την ανάρτηση του κατά τον εξής τρόπο: «Αυτή την ανάρτηση την έκανα, όχι για να κοινοποιήσω ένα προσωπικό μου πρόβλημα, αλλά για να σας θυμίσω πόσο ιδιαίτερο είναι το επάγγελμα μας. Ένα επάγγελμα που παραμένει ελεύθερο και λεηλατημένο… η γνωστή φράση: Ridi pagliacco – Γέλα παλιάτσο! παραμένει επίκαιρη. Οι στίχοι της άριας τα λένε όλα.. «Παλιάτσο,μην κλαίς στα συντρίμμια της καρδιάς σου . Πάρε κουράγιο, σήκω, βάψε το πρόσωπο σου, φόρεσε τα ρούχα σου .Το κοινό πλήρωσε και θέλει να γελάσει με σένα. Γέλα παλιάτσο, έτσι κι αλλιώς ένας παλιάτσος είσαι,γέλα παλιάτσο!!».. Αυτά και εις άλλα με υγεία, χαμόγελα, αισιοδοξία».

newsit.gr
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.