Στην πρώτη γραμμή…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Aλεξάνδρα Δημοπούλου (ΙΤΥΕ – πανεπιστήμιο Πατρών, σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων στο θέμα των αδέσποτων ζώων), είναι ως γνωστόν πάντα στην πρώτη γραμμή… Ιδού η τελευταία της ανάρτηση στο fb:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αύριο Σάββατο νωρίς το πρωί ξεκινάμε προς Ηλεία. (Συνάντηση Βαρβάσαινα με την Argyrw Christodoulaki εθελόντρια εκεί που τρέχει από την πρώτη μέρα και βλέπουμε τη συνέχεια)
ΠΑΤΡΑ – ΑΜΑΛΙΑΔΑ (συντονιστής από Αμαλιάδα Άρτεμις Δημητροπούλου Ψυχολόγος – οπότε ακολουθείτε τις οδηγίες της όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε από τα μέρη εκεί) , και όποιος άλλος επιθυμεί στη συνέχεια να μπει στην ομάδα – αγκαλιά που δημιουργούμε με σκοπό να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη και σε συνανθρώπους μας που τρέχουν να σώσουν.
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ θέλει να προσφέρει βοήθεια και δίνει όχημα γι αυτό το σκοπό, μαζί ο αγαπητός George Katsimigas υπεύθυνος υπάλληλος περισυλλογής και διαχείρισης των αδεσπότων στην Πάτρα και ένας οδηγός του δήμου που γνωρίζει καλά τις περιοχές εκεί.
Στελέχη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας [ΠΦΠΟ] , Μέλη των τοπικών Συλλόγων Πάτρας και Αμαλιάδας , Εθελοντές που επιθυμούν να μπουν σ’ αυτή την αγκαλιά αλληλεγγύης αυτές τις δύσκολες στιγμες.
Όποιος άλλος επιθυμεί το δηλώνει και γινόμαστε όλοι μια γροθιά ενάντια στις δυσκολίες.
Συγχρόνως δημιουργείται ομάδα για φιλοξενίες και υιοθεσίες πυρόπληκτων ζώων από τις περιοχές αυτές. Υπεύθυνες της ομάδας αυτής είναι οι Ioanna Yannakopoulou & Julia Karagianni οπότε ακολουθούμε ακριβώς τις οδηγίες τους που θα δοθούν με άλλο ποστ.
Θα καταγράψουμε – το δυνατόν- τις ανάγκες και θα οριστούν υπέυθυνοι για συλλογή τροφών, φαρμάκων κ.ο.κ. Ioanna Yannakopoulou μπορείς να το αναλάβεις? Ρωτούν πολύς κόσμος.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.